Joulukortteja ja vähän muuta; Vihdin kuvataidekoulu

Vihdin kuvataidekoulu on perinteikäs taidekoulu, joka on toiminut Vihdissä jo vuodesta 1987 ja jossa opiskelee noin 250 lasta ja nuorta kuvataiteen perusopintojen parissa. Taiteen perusopinnoissa kuvataiteen tekemiseen syvennytään tavoitteellisesti, pitkäjänteisesti ja tasolta toiselle edeten. Opiskelu kuvataidekoulussa on maksullista, mutta koulu tarjoaa mahdollisuuksien mukaan vapaaoppilaspaikkoja, joilla pyritään turvaamaan taiteesta kiinnostuneiden lasten ja nuorten mahdollisuus harrastamiseen taloudellisesta asemasta riippumatta. Kuluvana lukuvuonna vapaaoppilaspaikkoja on anottu koululta aiempaa enemmän. Samaan aikaan avustukset vapaaoppilaspaikkoihin ovat poikkeusajan seurauksena vähentyneet. Nyt kaikilla on mahdollisuus auttaa ja tukea vihtiläisten lasten ja nuorten harrastamista ostamalla kuvataidekoulun kannatustuotteita. Myyntituotot ohjataan suoraan koulun vapaaoppilaskassaan. Tee päivän hyvä teko - anna lapselle harrastus! Kaikki kuvataidekoulun kannatustuotteet on kuvitettu oppilaiden tunneilla tekemillä teoksilla.

Joulukortit

Kuvataidekoulussa on vuosittain painettu joulukortti opettajakunnan valitsemasta oppilastyöstä. Vuoden 2020 korttiin painetaan takaosaan teksti: "Kortin tuotot käytetään Vihdin kuvataidekoulun vapaaoppilaspaikkoihin. "Vuoden 2020 joulukortti 1 € / kpl (sis. kuoren), kortti saatavilla 22.11.2020 alkaen! Vuoden 2020 joulukortti viimeisenä kuvana. 
Aiempien vuosien kortit 0,50 € / kpl, kuvissa yllä aiempien vuosien kortteja. 

Muut kannatustuotteet

  • Oppilaiden kuvittamat pelikortit 5 €

  • Musta kangaskassi Vihdin kuvataidekoulun kettu-logolla 10 euroa (koko 38 x 40 cm)

  • Tiskirätit 1,50 € / kpl tai 8 € / 6 kpl setti

  • Värityskirja 5 €

Lähetä tilauksesi sähköpostitse toimisto@vihdinkuvataidekoulu.fi. Kerro tilauksen yhteydessä, haluatko maksaa käteisellä tuotteita noutaessa vai tilisiirtona. Lisätietoja tuotteista saat sähköpostitse tai soittamalla toimiston numeroon 050 4118055. Toimisto on avoinna koulun lukukausien aikana ma - to klo 9.30 - 14.30. Maksutiedot saat vastauksena sähköpostiin. Tuotteet noudetaan koululta ja noudosta sovitaan tilauksen yhteydessä. Tuotteet voidaan myös postittaa, jolloin postimaksu lisätään kokonaishintaan.