Allparty - joululahjapuoti Veikkolassa

 Joulun aika lähestyy ja myymälämme Veikkolassa muuntuu pikkuhiljaa monipuoliseksi joululahjapuodiksi.
Valikoimaamme kuuluu lahja- ja sisustustuotteita kaiken ikäisille hetkeen kuin hetkeen. Materiaaleina käytämme tinaa, ruostumatonta terästä, puuta, lasia, pinnoitettuja seosmetalleja sekä 925-hopeaa. Osa tuotteista on valmistettu Suomessa.
Tuotteisiimme voit tutustua kätevästi verkkokaupassamme www.allparty.fi. Monet tuotteet ovat Timo Kyllösen suunnittelemia ja sisältävät ripauksen huumoria. Käyttöesineemme ovat tullilaboratorion tutkimia eivätkä sisällä terveydelle haitallisia raskasmetalleja.

Toimitukset 1-3 arkipäivässä. Kiinteät postimaksut 5€, 7€ tai 14€ toimitustavasta riippuen. Yli 200€ ostokset rahtivapaasti. Verkkokaupassa monipuoliset maksutavat, myymälässä voit maksaa käteisellä ja kotimaisilla maksukorteilla. Tilaukset voit tehdä myös sähköpostilla (info@allparty.fi) tai soittamalla (09-2565 272).

Me, Ritva ja Päivi vastaamme mielellämme myös esille nouseviin kysymyksiin. Messutarjouksena 20% alennus kaikista tuotteista, kun verkkokaupan tilaus ylittää 40 €. Tarjous koskee myös vaihtuvia tarjoustuotteita kuponkikoodilla NM2022. (Tarjous voimassa verkkokaupassa 31.12.2022 saakka.)

Tervetuloa lahjapuotiimme verkossa ja Veikkolassa. www.allparty.fi Könninkuja 3, 02880 VEIKKOLA Seuraa meitä myös somessa: FB: https://www.facebook.com/allpartyfi IG: https://www.instagram.com/allparty.fi