Joululahjapaja Veikkolassa 

Joulun aika lähestyy ja myymälämme Veikkolassa muuntuu pikkuhiljaa monipuoliseksi joululahjapajaksi. Valikoimaamme kuuluu lahja- ja sisustustuotteita kaiken ikäisille hetkeen kuin hetkeen. Materiaaleina käytämme tinaa, ruostumatonta terästä, puuta, lasia, pinnoitettuja seosmetalleja sekä 925-hopeaa. Osa tuotteista on valmistettu Suomessa.

Tuotteisiimme voit tutustua kätevästi verkkokaupassamme www.allparty.fi. Monet tuotteet ovat Timo Kyllösen suunnittelemia ja sisältävät ripauksen huumoria. Käyttöesineemme ovat tullilaboratorion tutkimia eivätkä sisällä terveydelle haitallisia raskasmetalleja.

Toimitukset 1-3 arkipäivässä. Kiinteät postimaksut 5€, 6€ tai 10€ toimitustavasta riippuen. Yli 200€ ostokset rahtivapaasti. Verkkokaupassa monipuoliset maksutavat, myymälässä käteinen ja korttimaksu.

Tilaukset voit tehdä myös sähköpostilla (info@allparty.fi) tai soittamalla (09-2565 272). Me, Ritva ja Päivi, vastaamme mielellämme myös esille nouseviin kysymyksiin.

Messutarjouksena 20% alennus kaikista tuotteista , kun tilaus ylittää 40,- €. Tarjous koskee myös vaihtuvia tarjoustuotteita. Tarjous on voimassa verkkokaupassa 28.2.2022 saakka kuponkikoodilla NM2021.

Tervetuloa lahjapuotiimme verkossa ja Veikkolassa.

Seuraa meitä myös somessa:

FB: https://www.facebook.com/allpartyfi

IG: https://www.instagram.com/allparty.fi/

Osta tänä vuonna ekologiset uudenvuoden tinat. Kengät valmistettu 95% puhtaasta tinasta. Ei sisällä lyijyä eikä muita raskasmetalleja. Seos elintarvikelaatua, joten sopii vaikka kakunkoristeeksi. Tinakenkien hinnat 2,50 €/kpl.