Piensisustustuotteita ja kynttilöitä 2020

NENNU Design on vihtiläinen yritys, joka suunnittelee ja valmistaa käsityönä piensisustustuotteita sekä soijavahakynttilöitä. 

PYYHERENKAAT:
Halkaisija noin 11cm, valmistettu laadukkaista puuhelmistä, ripustuslenkkinä nahkanauha. 
Värivaihtoehtoina musta, valkoinen, puunvärinen, vaaleanpunainen, vaaleanpunainen-valkoinen. Renkaat on pakattu sellofaanipussiin.
Hinta: 9,95€/kpl

PYYHEPIDIKKEET:
Valmistettu laadukkaista puuhelmistä, ripustuslenkkinä puuvillanyöri.
Värivaihtoehtoina, musta, valkoinen, puu, vaaleanpunainen - valkoinen, musta-musta-valkoinen, musta-valkoinen-musta-valkoinen, musta-valkoinen-musta. Pidikkeet on pakattu sellofaanipussiin. 
Hinta 4,50 €/kpl

SOIJAVAHAKYNTTILÄT:
100% luonnonmukaiset vegaaniset, tuoksuttomat soijavahakynttilät. Eivät sisällä myrkyllisiä aineita tai allergeeneja. Nokeaa vähemmän kuin steariini- ja parafiinikynttilät. Soijavaha on biohajoavaa eli voit laittaa mahdolliset kynttilän jäämät kompostiin. Vesiliukoisuuden ansiosta myös lasiastia on helposti uudelleenkäytettävä ja mahdolliset vahatahrat lähtevät pinnoilta ja tekstiileistä helposti pois. Paloaika noin 25 tuntia.
Hinta: 14€/kpl

KOIVUMAGNEETIT:
Valmistettu kotimaisesta koivusta, käsinmaalattu. Halkaisija 45 mm. 
Värivaihtoehdot: musta, valkoinen, puu, vaaleanpunainen, vaaleanpunainen-valkoinen, puu-vaaleanpunainen-musta, puu-musta. 
Pakattu sellofaanipussiin.
Hinta: 3,50€/kpl

Tilauksen voit tehdä sähköpostitse nennu.design@gmail.com. Mikäli olet kiinnostunut ostamaan useamman tuotteen, otathan yhteyttä niin katsotaan tuotteille pakettihinta :)

TOIMITUSTAVAT:
Nouto Nummelasta tai Vihdin kirkonkylästä vallitsevan koronatilanteen vuoksi ilman lähikontaktia. Myös postitus onnistuu, jolloin postikulut lisätään hintaan kirjeenä tai pakettina, tuotteiden koosta riippuen.

MAKSUTAPA:
Ennakkolasku sähköpostitse. Mikäli Sinulla on kysyttävää, ota rohkeasti yhteyttä!
Löydät meidät myös Instagramista @nennudesign sekä Facebookista NENNU Design. Kiitos kun tuet kotimaista työtä ja pienyrittäjää <3