Järjestäjistä

Lions Club Vihti toimii Naistenmessujen järjestäjätahona yhteistyössä Luksia, Länsi-Uudenmaan koulutuskuntayhtymän opiskelijoiden ja henkilökunnan kanssa.

Lions-järjestön toiminta perustuu vapaaehtoiseen työhön ja palvelutoiminta kohdistuu apua tarvitseville; niin nuorille kuin vanhemmille.
Kaikki Lions-toiminta tapahtuu "Me palvelemme"-hengessä.
Aktiviteeteista saadut varat luovutetaan lyhentämättöminä avustustoimintaan. Merkittäviä lahjoituksia ovat olleet kymmenet jouluiset ruokalaatikot vihtiläisille perheille sekä nuorten harrastusten tukeminen mm. musiikin, kuvataiteiden ja liikunnan parissa.

 


Yhteistyökumppanina messujärjestelyissä toimii Luksia, Länsi-Uudenmaan koulutuskuntayhtymä. Luksia järjestää ammatillista koulutusta. Niinpä messutapahtuma toimii oivallisena oppimistapahtumana, niin ravintolakokkien ja -tarjoilijoiden opinnoissa, kuin asiakaspalvelussa toimivien matkailuasiantuntijoiden opinnoissakin. Media-alan ja liiketoiminnan opiskelijat auttavat markkinointitoimissa. Rakennusalan opiskelijat ovat monena vuonna rakentaneet liikuntasalin messukuntoon.